Me, myself and my blog

Natuurlijk is het voor jullie leuk om een beetje te weten wie deze blog schrijft en wat jullie hier allemaal kunnen lezen. Dat ga ik op deze pagina proberen duidelijk maken. Heb je dan toch nog vragen? Geef maar een reactie!

The Blog:

In 2010 ben ik deze blog begonnen, reken zelf maar uit hoelang hij bestaat. Mijn eerste doel was om te vertellen over de boeken die ik las. Waar ik ze op de kop getikt had, waar ze over gingen en natuurlijk mijn mening. Als echte boekenmaniak had/ heb ik inspiratie genoeg. Ik kan eindeloos putten uit mijn 'ietwat neurotische boekenkast' zoals één van mijn trouwe lezeressen het ooit noemde :)

Toch sloop er hier en daar een andere vorm van blog tussen. Zo kan je lezen over het aanzoek dat mijn schoonbroer aan mijn zus deed. En hoewel ook deze blog succes had, heb ik het bloggen uiteindelijk toch links laten liggen. Jammer genoeg.

Maar dan, 2012 heb ik nieuwe inspiratie, veel zin en ongelooflijk veel te vertellen. Met een korte intro start ik opnieuw. Deze keer echter met extra onderwerpen. Ondertussen heb ik namelijk de wereld van DIY (Do It Yourself) leren kennen. Dat is iets wat ik graag met jullie wil delen. Hierdoor wil ik jullie inspiratie geven en misschien wel enkele concrete tutorials.

Niet alleen gaat het nu over boeken én DIY's, hier bovenop wil ik wat meer vertellen over wat ik allemaal meemaak. Wie weet komt er nog een pagina bij met recepten of wat ik verder nog allemaal doe. Dus hou het in de gaten.


Myself:

Om te beginnen een aantal kernwoorden: twintiger, shoppen, knutselen, naaien, koken, saxofoon, verliefd, familie, lezen, opvoedster, leerkracht, enz.. Weten jullie al genoeg? Misschien geef ik beter wat uitleg?

Als (midden) twintiger ben ik net afgestudeerd, eerst heb ik orthopedagogiek (opvoedster) gevolgd en daarna een bachelor na bachelor in het buitengewoon onderwijs. Ik heb de droomjob gevonden in het onderwijs. Halftijds administratie, half tijds lesgeven. Ik vind het heerlijk!

Mijn vriendinnen kunnen bevestigen dat ik een frequent shopper ben, je weet wel, zo eentje met een gat in haar hand :s. Tegenwoordig heb ik het redelijk onder controle. (als ik deze maand niet meetel toch :s ). Het leuke aan deze hobby is dat ik het met veel andere meisjes kan delen. Samen shoppen met vriendinnen en familie (lees mijn zussen, mama, nichten) is nooit een probleem. Ik krijg altijd wel iemand zover om mee te gaan. Af en toe zelfs eens mijn vriend ^^

Andere hobby's van mij zijn dus knutselen, lezen, naaien, koken en jawel saxofoon spelen. Al zeg ik het zelf, ik vind dit lijstje een behoorlijk creatieve indruk geven ;) Maar van saxofoon spelen moet je je niet te veel voorstellen hoor. Als ik twee keer per maand speel, is dat veel :s. Toch heb ik redelijk wat hobby's waar ik graag mee bezig ben en je dus veel over zal lezen.

En over het 'verliefd' gedeelte.. jah, dat is een hele hobby op zich :) Gelukkig maakt mijn vriend het mij gemakkelijk ;)


Me:
Wil je nog meer over mij te weten komen? Hier komen aparte links naar verhalen over mijn zotte avonturen. Veel plezier ermee! En ik kan haast niet wachten om jullie reacties te lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten